Западно-моравска зона: СЛОГА-ЈАСЕН  4:1(2:1)

Атрактивно и ефикасноАтрактивно и ефикасно
Играчи Слоге који су започели утакмицу са Јасеном

Овог викенда почело је првенство у Западно-моравској зони. Слога је оправдала улогу фаворита и на свом терену са 4:1 (2:1) победила новајлију Јасена из Бродарева кога тренира Драган Вуловић, некадашњи играч бајинобаштанског клуба у чијим редовима је играо и Игор Бијелић, такође бивши играч Слоге.

Бајинобаштани су од почетка кренули офанзивно. Направили су три озбиљне шансе пре него што су повели са 1:0. Први гол пао је у 14. минуту захваљујући понајвише присебности младог Живановића па се лопта нашла у мрежи гостију. У 21. минуту  Жиговић је погрешио и оставио лопту  Марјановићу у свом казненом простору. Он је то искористио и послао лопту под пречку. У финишу првог полувремена уследила су два добра напада Јасена. Први пут Ћирковића је Ж. Kостадиновић зауставио у последњем моменту. Други пут није било спаса па се затресла мрежа Голубовића.

У другом полувремену Слога је наставила са офанзивном игром. У 69. минуту досуђен је пенал за домаћина. У гол га је претворио Kнежевић. Последњи Слогин гол био је аутогол. Милосављевић је центрирао, Чочовић, у жељи да лопту пошаље у корнер, убацио ју је у сопствену мрежу.

Тренар Владоислав Росић извео је састав у коме су били: Голубовић, Глигић, Милосављевић, Ђурић, Ж. Kостадиновић, Ђорђевић, Божић,  Марјановић (Тошић), Kнежевић (Ивановић), Живановић ( М.Kостадиновић), Јашић.

-Брзо смо дали два гола и то нам је олакшало даљи ток игре коју смо стално контролисали. Десио нам се кикс пред крај првог полувремена па смо примили гол.  У целини било је добро. Види се да смо се добро припремили. Са оптимизмом идемо у следеће коло где ће нам у гостима бити Луњевица-каже тренер Слоге Владислав Росић.

 Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest