Турнир ОК Тара – ДОМАЋИНУ ПРВО МЕСТО

Са сусрета ОК Тара - ОК ДринаСа сусрета ОК Тара - ОК ДринаСа сусрета ОК Тара - ОК Дрина

Одбојкашки куб Тара, поводом обележавања 24 године постојања, 29. маја организовао је турнир на коме су учествовале четири екипе. Поред слављеника наступили су ОК Дрина из Бајине Баште, ОК Лотус из Чачка и ОК Црњански из Београда.

У полуфиналним утакмицама  Тара је савладала  Црњанског са 2:0 у сетовима. Истим резултатом до победе је дошла Дрина у игри са Лотусом. У борби за треће место између Чачанки и Београђанки славила је екипа из Чачка. Резултат је био 3:1. У финалу Тара је са 3:1 извојевала победу над градским ривалом Дрином. Утакмице  су добро  судиле Теодора Милошевић и Анђела Карлица.

ТАРА - ДРИНА

Капитен Таре Тијана Јанковић
Капитен Таре Тијана Јанковић
Капитен Дрине Татјана Баштовановић
Капитен Дрине Татјана Баштовановић
Капитен Лотуса Софија Ћукови
Капитен Лотуса Софија Ћуковић

-Хвала клубовима који су се одазвали нашем позиву да буду учесници турнира. За прва три места обезбедили смо пехаре. Надамо се да ће епидемиолошки услови бити много повољнији када идуће године будемо обележавали две и по деценије рада клуба – каже његов председник Дејан Холендер.

У редовима Таре наступиле су и њене две бивше играчице Анђела Јовановић и Јована Миловановић које играју у екипама вишег ранга.

-Хвала клубу што нас се сетио и позвао да дођемо на његов 24. рођендан. Ту смо почеле  да играмо одбојку, биле запажене од стручњака и отишле у клубове из вишег ранга – веле Анђела и Јована.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest