дОБИТНИК НАГРАДЕ

Повољним ценама, квалитетом и асортиманом производа,беспрекорном услугом и другим бројним олакшицама за потрошаче, Трговина Лазић из Бајине  Баште држи лидерску позицију у бајинобаштанском крају па и шире. Међу купцима има доста оних који долазе из Скелана и других места са подручја општине Сребреница из Републике Српске. У тој трговини често купују и бројни туристи са Таре. Нема шта неће урадити у Трговини Лазић да би муштерија отишла задовољна и поново дошла. Акцијска продаја већег броја производа у свих пет објеката је стална. Знају то купци па ту прилику обилато користе . У последње време све су чешће наградне игре које потрошачима, који будуи имали највише среће у извлачењима, доносе вредне робне награде.

Трговина Лазић је пример успешне породичне фирме коју води искусни менаџер Радивоје Лазић са синовима Владимиром и  Данком.

У јулу организована је наградна игра за потрошаче заједно са Компанијом Моравка из Лесковца. Подељено је 30 награда међу којима су била два телевизора и више роштиља, тостера, дигиталних вага, фенова.

-У августу смо обрадовали потрошаче новим наградама  у наградној  игри спроведеној са  Компанијом Јумис из Ниша. По њеном завршетку, наградили смо 30 потрошача. Главна награда била је клима уређај. Њу је добила Весна Зарић.У току је наградна игра коју организујемо заједно са Компанијом Нелт из Београда. Главна награда је веш машина. Представници компанија долазе и обављају извлачење награда .Они лично обавештавају добитнике. Награде заиста добијају они који имају највише среће при извлачењу- каже Владимир Лазић.

дОБИТНИК НАГРАДЕ У тРГОВИНИ лАЗИЋ

ДОБИТНИЦИ ГЛАВНИХ НАГРАДА

Клима уређај добила је Весна Зарић. Пет тостера припало је Радосаву Павловићу, Миодрагу Стефановићу, Светлани Миливојевић, Александру Матићу и Светлану Панићу. Апарат за галете добили су Ивана Ђукановић, Весна Урошевић, Иван Марковић,  Бранко Маслаковић, Милош Лазаревић. Добитници фена су Видан Павићевић, Милица Јовановић, Милован Перишић. Марина Лукић, Данијела Матић и Зоран Мићић добили су ваге.

УГЛАВНОМ КУПУЈЕМ У ТРГОВИНИ ЛАЗИЋ

Добитница климе уређаја Весна Зарић у куповину најчешће иде једном седмично .

-Углавном купујем у Трговини Лазић у главном маркету. Рачун обично буде  7,8 хиљада динара. Врло сам задовољна  па је то разлог што сам им стална муштерија.  Нисам се надала награди, поготово не главној. Наравно, и даље ћу се снабдевати у тој реномираној трговини.- каже Весна Зарић.

ДОБИТНИЦИ УТЕШНИХ НАГРАДА

Двадесет купаца добило је утешне награде . Реч је о производима Јумиса. Добили су их: Милан Павловић, Биљана Јарић, Мирослав Перишић, Милутин Маринковић, Александар Ђоковић, Живко Костић, Милена Јагодић, Владимир Петровић, Ана Тешић, Драгица Лазаревић, Милан Стјепановић, Иван Филиповић, Светлана Радовановић, Обрадин Камберовић, Милош Лазаревић, Милица Лукић, Оливера Павловић, Сања Мартић, Рада Ђорђевић, Милан Максимовић.

М.Андрић

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest