Pripreme za start

Бајина Башта и КК Дрина били су домаћини Трећег кола Купа Србије у кајаку на дивљим водама за млађе  категорије. Поред КК Дрине, учествовали су КК Чачак и КК 25. мај Београд. Међу млађим пионирима  сва три прва места припала су представницима КК 25. мај, Луки Грујићу, Огњену Џелебџићу и Николи Пауновићу.  Дринини представници Марко Чолић и Павле Лукић освојили су четврто и пето место. У тимској трци 3 пута К1 првак је екипа КК 25.мај.У конкуренцији млађих пионирки првак је  Софија Миливојевић КК Дрина, друга је Мина Милутиновић из истог клуба, трећа је Нађа Пајић КК Чачак. У пионирској конкуренцији тријумфовао је Андрија Цветановић КК Дрина,  Следе  Константин Бабовић 25. мај и  Алекса Обрадовић КК Дрина. Дринини такмичари у овој категорији Лазар Деспотовић, Павле Милутиновић, Алекса Митровић и Давид Станојловић  заузели су  четврто, пето, шесто и девето место. Код пионирки  победила је Уна Лукић  КК Дрина.  Невена Стојановић  и  Александра Симић из истог клуба заузеле су друго и треће место У кадетском узрасту прво место заузео је Алекса  Милуновић, друго  Илија Клеут, обојица су из КК Чачак. Треће место припало је Матеји Лукић КК Дрина. Чланови КК Дрина  Наум Вељановски и Лука Чолић  пласирали су се на седмо и осмо место. Међу кадеткињама победила је Маша Ристић КК 25. мај. Сара Ђурђић и Ивана Јеремић КК Дрина заузеле су друго и треће место.

Најбоље млађе пионирке
Најбоље млађе пионирке
Најбоље пионирке
Најбоље пионирке
Најбоље кадеткиње
Најбоље кадеткиње
Најбољи кадети
Најбољи кадети

– Због сутрашњег (30.јул) државног првенства за све категорије  у кајаку на дивљим водама, које се одржава код нас, нисмо наступили у комплетном саставу. Задовољни смо  резултатима наших представника – каже председник КК Дрина Рајко Миливојевић.

Дужност судија на овом такмичењу успешно су обавили Зоран Новаковић и Лала Новаковић. Мерач времена био је Ненад Плазинић.

Текст и фото: М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest