Тест утакмице – СЛОГА – ГУБЕР (СРЕБРЕНИЦА) 7:0 ( 4:0)

Пуна мрежа гостију

 

Бајина Башта- Спортски центар „Браћа Милутиновић“. Гледалаца:100. Судија: Жељко Јовановић (Бајина Башта). Стрелци: Божић у 9, 20, Максимовић у 16, Матић у 39,  Јанковић у 55, Ф. Филиповић у 72, Југовић у 84. минуту.

Дуел Живановића и Ферхатовића
Дуел Живановића и Ферхатовића

СЛОГА- А. Живановић, Митровић, Живковић, Тошић, Петковић, С,Филиповић, Николић, Божић, Максимовић, Л. Живановић,  Матић. У другом полвремену играли су : Голубовић, Андрић, Ђорђевић, Мијатовић,  Ђерић, Јевтић, Милосављевић, Југовић, Лукић, Јанковић и Ф. Филиповић.

ГУБЕР- Бодирога, Јеремић, Маријановић, С.Илић, Петровић, Максимовић,  Фехратовић, Туралић, Стевановић, Налић, Ивановић. Играли су још Д. Илић, Бибић и Ковачевић.

Sloga-Guber
Домаћим играчима све полазило за ногом

 

У другој контролној утакмици Слога је напунила мрежу трећелигаша из Републике Српске. Изабраницима тренера Владимира Јашића готово све је полазило за ногом. Сваки напад Бајинобаштана био је опасан по Сребреничане. Истовремено одбрана је успешно затварала све прилазе голу Живановића и Голубовића.

-Честитам мојим играчима на одличној игри и ефикасности. Више од резултата радује ме што успешно исправљамо неке грешке из претходног периода. Почели смо да правимо неку нашу игру која ће нас красити кроз првенство. Похвалио бих шест момака из кадетског тима који су прикључени првом тиму. Добро се  уклапају у наш систем игре – ракао је тренер Владимир Јашић.

Следећу утакмицу Слога ће одиграти у среду на свом терену. Противник ће јој бити Јединство Путеви из Ужица.

                                                                               Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

2 + четири =

Pin It on Pinterest