Tosic je zaustavljen faulom

 

После десет дана припрема за пролећну сезону у Западно-моравској зони, Слога је одиграла прву контролну утакмицу. Противник јој је била Бежанија из Београда која је на припремама у Бајиној Башти. У занимљивој игри сусрет је завршен 2:2.

Detalj sa utakmice Sloga-Bezanija

Гости су дошли у вођство у 14. минуту. Радуловић је у трку шутирао са око 16 метара и погодио мрежу Голубовића. Слога је извела добар напад у 35. мунут . Живановић је лепо прошао по десној страни, упослио Матића чији ударац голман Млинаревић није могао да заустави. Два минута касније Београђани су преко М. Ђорђевића поново повели. Коначан резултат поставио је Тарабић у  58. минуту прецизним ударцем са око 15 метара. Осим четири гола, било је обострано још изгледних прилика, али су оне остале нереализоване.

Нови тренер Слоге Владимир Јашић у стартну поставу уврстио је Голубовића, Андрића, Живковића, Мијатовића, Шерфезија, Николића, Божића, Јевтића, Живановића  и Матића.  У другом полувремену играли су још Тарабић, Лукић, Јанковић, Петковић, Филиповић, Митровић, Милосављевић.

Тренер Бежаније Дејан Ејуповић указао је прилику на старту Млинаревићу, Мандари, Самарџићу, Б. Ђорђевићу, Д. Ђорђевићу, Поповићу, Мрдаку, Новчићу, Драгојловићу, М. Ђорђевићу. У других 45 минута играли су још Радосављевић,  Н. Ђорђевић, Рајчић, Аврамовић, Лучић, Лекић, Дукић, Марковић и Бабић.

Duel Nikolica (Sloga, narandyasti dres) i Samardzica Bezanija (1)
Дуел Николића и Самарџића
Duel Zivkovica Sloga i Dragojlovica Bezanija
Дуел Живковића и Драгојловића

-Играли смо боље у другом полувремену, мада ни прво није било лоше. Примили смо голове из грешака које нам се понављају. Имамо доста времена па ћемо радити на томе да их отклонимо. Верујем да ћемо у првенствене окршаје ући потпуно спремни – уверен је тренер Јашић.

Утакмицу је судио Андреј Павловић из Београда. Следећу тест утакмицу Слога ће одиграти у недељу 16.фебруара. Гост ће јој бити Губер из Сребренице.

                                                                                           Текст и фото: М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest