СТЕФАН РАДИСАВЉЕВИЋ НОВИ ТРЕНЕР СЛОГЕ

Први тренинг Слоге пред почетак новог првенстваПрви тренинг Слоге пред почетак новог првенстваПрви тренинг Слоге пред почетак новог првенства

ЕКИПУ НАПУСТИЛО  СЕДАМ  ПРВОТИМАЦА

Фудбалери Слоге  су 12. јула почели припреме за првенство у Српској лиги „Запад“ под вођством новог младог тренера  Београђанина Стефана Радисављевића (30) . Помоћници су му Светлан Андрић, Немања Стојановић и учитељ голмана Зоран Новаковић. Они су ту дужност обављали и у прошлој сезони када је шеф струке био Зоран Костић, садашњи тренер Слободе из Ужица.

Stefan Radisavljevic sa saradnicima Andricem, Stojanovicem i Novakovicem
Стефан Радисављевић са сарадницима пред почетак првог тренинга

Радисављевић је по две сезоне био први помоћник тренера Земуна и ОФК Београда. Радио је и са млађим селекцијама , Земунове омладинце увео је у Прву лигу Србије.

-Хвала људима из Слоге што су ми омогућили да први пут постанем шеф стручног штаба. Трудићу се да поверење оправдам. Нисам дошао да водим тим који ће се борити за опстанак, очекујем да ћемо заједничким снагама  наставити са добрим резултатима  као и у прошлом првенству – каже Стефан Радисављевић.

Sa prvog treningaСа првог тренинга Слоге

 

На прозивци се окупило 15 играча. Изостанак су оправдали стандардни првотимци Дејан Голубовић, Милован Филиповић, Денис Илић, Дарко Ђукић и Вук Костић.

– Остали смо без седам првотимаца. На Малту су отишли Алекса Божовић и Никола Шутић. Марко Божић је постао члан Слоге из Пожеге, Лука Ћоровић се вратио у Рад, а Филип Радовић у Врњачку Бању. Млади Лазар Живановић је потписао за Металац из Горњег Милановца. Дејан Ђорђевић је приступио Будућност Крушику из Ваљева.  Неопходни су нам играчи који ће моћи да успешно замене оне који су отишли- вели председник клуба Предраг Живковић.

Слога ће прву контролну утакмицу имати на свом терену 20. јула против имењака из Пожеге. Договорени су и сусрети са омладинцима Партизана и зонашем Севојном.

Текст и фото:М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest