Српска лига, Запад- Други пораз Слоге на свом терену

Живковић из слободног ударца матирао сјајног голмана ПешићаЖивковић из слободног ударца матирао сјајног голмана ПешићаЖивковић из слободног ударца матирао сјајног голмана Пешића

Слога је данас пред својим навијачима доживела други узастопни пораз, савладана је од екипе Сушице из Крагујевца  резултатом 2: 1 , полувреме  2 :0  за госте. Утакмица је решена у првом полувремену, најпре је мрежу младог голмана Слоге Дарка Павловића начео Јововић у 27. а Обрадовић је у 39. повисио на 2 0. Головима Сушице претходиле су грубе грешке одбране Слоге, пре свих Костића и Глигића. Слога је почела нешто боље да игра тек када је Немања Живковић у 59. минуту из слободног ударца  са око 18 метара смањио на 2: 1. Ређале су се стихијске акције домаћих, створено је неколико врло повољних прилика да се бар дође до изједначења, али је на крају остала недирнута мрежа врло поузданог голмана Сушице Пешића. Стопостотну прилику за поравнање резултата имала је Слога у финишу утакмице али најпре Тешић а потом и Џелебџић нису имали среће. Лепу прилику пропустио је и Ђорђевић.

Слога - Сушица

Радост Обрадовића после поостигнутог другог гола за Сушицу
Радост Обрадовића после поостигнутог другог гола за Сушицу
Пешић спасао свој гол у финишу
Пешић спасао свој гол у финишу
Слога ББ - Сушица, Крагујевац
Борбено до последњег судијиног звиждука

Слога је утакмицу почела у саставу: Павловић, Живановић, Ђорђевић, Тешић, Живковић. Н. Илић, Божовић, Шутић, Глигић, Костић, Миловановић. У другом полувремену тренер Костић увео је у игру Николића, Џелебџића, Радовића и Марка Божића.

Утакмицу је судио, без већих грешака, Владе Ђукановић из Чачка, После 6. кола Слога заузима осмо место на табели  са 10 бодова. прва је  Слога из Пожеге са 13 бодова. У наредном 7. колу Слога је гост Такова у Горњем Милановцу.

Р.Б.-  Фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest