Спортски викенд: Рели отказан, Слога поражена у лучанском селу

Blokada puta - reliBlokada puta - reliBlokada puta - reli

Невеселе стижу спортске вести на почетку овог викенда. Најпре су велико разочарење доживели љубитељи ауто-мото спорта јер је Меморијални рели „Тара 2023 Обрен Тешић“  неславно завршен пре него што је практично и почео. Јуче ујутро, када је требало да се вози прва етапа Перућац – Митровац, учесницима релија је саопштено  да се трка отказује. У знак протеста због овакве одлуке возачи су  блокирали  на око сат времена пут  Бајина Башта-Љубовија. Медијима су изјавили да је трка отказана због боја знакова за забрану саобраћаја. Возачи су са собом донели званичне беле саобраћајне знакове који се користе на путевима Србије, док је САКСС (Савез ауто и картинг спорта Србије)  поседовао знакове жуте боје. Са протеста упућени су  захтеви за смену  председника САКСС-а, председника дисциплинске комисије,  као и захтев за надокнаду трошкова.Relisti blokirali put

Нису јуче  боље среће били ни љубитељи фудбала у Бајиној Башти. Фудбалери Слоге су , након доброг старта и победе над Севојном  у првом колу  првенства Западно-моравске зоне,  у другом колу на гостовању поражени  са 2 :0 ( 1 :0) од екипе Овчара из Марковца, села  у околини Лучана. У трећем колу , које се игра  у суботу 2. септембра, Слога на свом терену дочекује  Полет из Трбушана.

fk vISESAVA

Данас почиње и првенство у Златиборској окружној лиги. Једини наш представник у овом рангу такмичења је Вишесава која ће  данас као домаћин одмерити снаге са Јединством из Каленића. Због лоших резултата у прошлом првенству ФК Перућац пресељен је у нижи ранг.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest