Саша Матић распродао апартмане на Тари, гради нови објекат

Тара - Матић- апартманиТара - Матић- апартмани

Певач Саша Матић, који је прошле године са два пословна партнера започео градњу објекта на Тари, распродао је свих 30 апартмана, због чега се одлучио да сагради још већи комплекс у срцу планине и развије туризам.

Певач Саша Матић почетком прошле године постао је инвеститор, када је започео градњу апартмана на Тари са својим менаџером Марком Максимовићем и још једним партнером.

Фолкер је продао свих 30 апартмана који ће бити завршени на пролеће, а Нова.рс вам доноси макету овог комплексног пројекта.

IMG-20210226-WA0012-1024x549

Према нашим сазнањима, по завршетку овог објекта, Матић планира да у мају започне градњу још већег објекта на Тари који ће бити много скупљи и луксузнији.

“Бројне архитекте задужене су за овај пројекат, а сваки апартман опремљен је са најмодернијим елементима. Матић се у почетку двоумио да ли да их продаје или издаје, али у договору са пословним партнерима одлучио је да је најбоље да све стави на продају. Док је зграда била у изградњи, одједном је продато 20 апартмана, а након два месеца резервисано је преосталих 10. Саша није веровао да је одједном све тако плануло поготово у време коронавируса када је цео свет стао. Недавно је купљен велики плац где је планирана градња још већег објекта, а у међувремену ће одлучити да ли ће ту бити хотел или апартмани за издавање”, открива наш извор.

IMG-20210226-WA0013

Матић је недавно у интервјуу за Нова.рс испричао како је дошао на идеју за нови бизнис и да ли све тече по плану.

“На наговор мог пријатеља и менаџера Марка Максимовића и још неких пријатеља пристао сам да уђем у нови посао. Ја сам ту човек који има своје везе и везице па сам задужен у тим пословима за комуникацију и спајање људи. Да не би долазио у ситуацију да кукам, одлучио сам да се позабавим тиме, јер не знам који нам следећи вирус долази. Поред тог посла, певање ми је на првом месту. Али нека се мало занимамо, ја сам и навикао да радим, а не да седим и џабалебарим”, испричао је фолкер.

Извор: Портал Нова. рс

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest