Општински одбор СДС Бајина Башта

 

Коначно је дошло на наплату бахато понашање владајуће већине! Од конституисања актуелног сазива СО Бајина Башта, из седнице у седницу власт се понаша по  принципу „не можете нам ништа“. Сви предлози, критике и постављена питања опозиције остајали су без одговора. Број штетних одлука и катастрофалних кадровских решења повећава се из дана у дан, што неминовно доводи до великих проблема у нашем граду, који се виде на сваком кораку.

Безброј пута смо  доживљавали да нам одборници власти признају да лично не би гласали за поједине одлуке, али да су на то принуђени из политичких разлога. По правилу, барем половина одборника власти до сада је на седнице долазила са неотвореним материјалом, што показује какво је интересовање власти за одлуке које се доносе. Више пута смо доживели да поједини одборници власти забораве да спусте руку када председавајући пита ко је против, па се гласање морало понављати. Према информацијама које поседујемо, интересна група окупљена око СНС више нема стабилну већину, због чега и није обезбеђен кворум за одржавање скупштине.

Социјалдемократска странка, са осталим опозиционим странкама, поднеће захтев за распуштање скупштине и расписивање нових избора.

Шеф одборничке групе СДС
Михајло Марковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest