Радикали покрећу петицију за укидање извршитеља

СРС против извршитељаСРС против извршитељ
Право на дом СРС

 

„Закон о извршењу је донео само сиромаштво и беду грађанима Србије. Један број људи се неосновано богати на грађанима који имају финансијске проблеме. Ако треба да буде извршитеља, онда тиме треба да се бави држава а не приватна лица”, рекао је на конференцији за новинаре у Скупштини Републике Србије заменик председника Српске радикалне странке и посланик те странке Александар Шешељ.

Шешељ је оценио да су се јавни извршитељи претворили у својеврсну мафију која не преза ни од чега.

„У стању су да истерују људе из кућа, а ускоро ће моћи и да хапсе људе који се противе исељењу. Док ће трошкови исељења ићи на терет лица које се исељава. То треба да се укине”, рекао је Шешељ.

Посланик радикала је оценио да нема разлога за постојање јавних извршитеља и изразио наду да ће СРС ускоро успети да сакупи довољан број потписа да би се њихова иницијатива нашла на дневном реду парламента.

Радикалска офанзива против јавних приватних извршитеља покренута је у читавој Србији, а из ове странке потенцирају на томе да нико не сме остати без крова над главом, јер је право на дом основно људско право.

Део кампање Српске радикалне странке против приватних извршитеља је и петиција, а грађани Бајине Баште је могу потписати сваког радног дана у просторијама странке (зграда бившег Комитета) у времену од 10 до 13 часова као и на инфо пултовима радикала који ће бити организовани у центру Бајине Баште.

Радикали Бајине Баште позивају суграђане да својим потписима подрже ову петицију и допринесу да се стане на пут извршитељској мафији која нема никаквих моралних скрупула и на најгори начин злоупотребљава лоше материјално стање грађана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest