После два месеца од затварања: Отворена Пекара „КИКАН“

ByББ ГЛАС

19. новембар 2018. , ,
ПОново ради Пекара КиканПекара "КИКАН 3 "

 

  • Имам 10-годишње искуство у пекарству па очекујем да ћу успешно водити пекару која се сад зове „Кикан 3“. Грађанима ћемо нудити све оно што је пекара нудила и раније. Потрудићемо се да у неким стварима  будемо још напреднији и за муштерије повољнији- каже закупац Ненад Перишић

После непуна два месеца од затварања најстарије бајинобаштанске пекаре „Кикан“ , поново је прорадила данас (19. новембра). Грађани су са неверицом застајкивали поред старог продајног објекта, а потом улазили да пазаре, понеки и да се увере да пекара опет ради. Овај пут, пекара у власништву Тодоровића, дата је у закуп. Закупац је 28-годишњи Обајгорац  Ненад Перишић.

Поново ради Пекара Кикан
Пекара пуна муштерија

-Одлучио сам се да узмем пекару и стари продајни објекат у закуп на пет година. Имам 10-годишње искуство у пекарству па очекујем да ћу успешно водити пекару која се сад зове „Кикан 3“. Грађанима ћемо нудити све оно што је пекара нудила и раније. Потрудићемо се да у неким стварима  будемо још напреднији и за муштерије повољнији- каже закупац Ненад Перишић.

НЕНАД ПЕРИШИЋ: Пекару сам узео у закуп на 5 година

На посао су се вратили стари радници међу којима су продавачице Тања Деспотовић и Драгана Цвијовић.

-Извините, немамо времена да одговоримо на ваша питања. Гужва је велика, време је доручка па муштерија не сме да чека. Могу само да кажем да смо пресрећни што је пекара прорадила -готово у трку од помоћне просторије до продајног пулта рече нам Тања Деспотовић са приметним задовољством на лицу.

Пекара Кикакн - Поново ради
Радница Тања Деспотовић

Међу првим мушетеријама био је Новак               Станојевић.

 

-Погледао сам, добри су, све је као и раније. Поново ћу бити муштерија пекаре „Кикан“.

Своје задовољство испољио је и Зоран Јездић.

-Чудна је ствар навика. Ето, ја пролазим поред једне пекаре да бих купио хлеб код „Кикана“. Много година сам њен потрошач. Било ми је жао кад  се затворила. Мислим да ће многима бити мило што је прорадила.

                                                                                     Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest