Detalj sa sednice Upravnog odbora

На трећој редовној седници Управног одбора Удружења пензионера Бајина Башта, одржаној 20. августа, председник Недељко Ракић поднео је извештај о раду  после претходне седнице до сада и предложио активности за наредна два месеца.

-У периоду од друге седнице УО до данас имали смо више активности. Учествовали смо на Купу у Ваљеву где су наступили представници Колубарског, Мачванског и Златиборског округа. Потом смо били домаћини Дринског купа за дисциплине стрељаштво и атлетика, а онда смо у Малом Зворнику такмичили се у риболову и шаху. У Ваљеву смо освојили неколико медаља, у Бајиној Башти победили смо у обе дисциплине, а у Малом Зворнику били смо победници у риболову. Наш Месни одбор у Костојевићима на Ивандан организовао је акцију контроле крвног притиска и шећера у крви у којој је учествовало 70 мештана из тог места и околине- каже Недељко Ракић.

Бајинобаштанске пензионере чека у септембру учешће у последњем колу Дринског купа у Власеници, потом на Мини олимпијади Златиборског округа у Пријепољу и обележавање 12. септембра, Дана пензионера општине Бајина Башта.

-У последњој декади септембра биће организован десетодневни боравак у грчком одмаралишту Паралија. Већ имамо пријављених 10 представника трећег доба. Превоз и 10 ноћења кошта 118 евра – вели потпредседник Удружења пензионера Бајина Башта Спасоје Илић.

Крајем септембра и почетком  октобра ићи ће се на Олимпијаду Србије у Врњачкој Бањи уколико  епидемиолошка ситуација то дозволи. У октобру  на програму је Општински куп за пензионере и одлазак у Лозницу на свечано проглашење најбољих у Дринском купу за 2021.годину.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest