У организацији  ОСР Младица из Бајине Баште  22. маја  одржан је традиционални Пролећни куп у пецању рибе удицом на пловак. И овај пут све се одвијало на риболовачкој стази на језеру Перућац. Учествовало је 30  такмичара и такмичарке у четири категорије.

У категорији нада победник је Лука Јелисавчић. Друго место припало је  Вуку Ђукановићу, треће  Димитрију Живановићу. Код млађих пионира  прво место освојио је  Немања Севић, следе Саша Милићевић и Андреј Јовановић. Урош Средојевић  први је у категорији старијих пионира. Он је уједно и првак стазе. Друго место припало је Јелени Вуковић, треће  Вукашину Ђокићу. У пензионерској конкуренцији  победио је Љубинко Вуковић, други је био Андрија Љубичић, трећи  Велисав Јовановић.

– При доласку у Перућац,  дочекала нас је  киша. Након обављене пријавне процедуре и жребања за места на стази, киша је престала. Појавило се сунце па смо имали одличне услове за пецање.  За најуспешније обезбедили смо пехаре, медаље и скромне  награде у риболовачком прибору. Хвала свима који су узели учешће. Позивам их да дођу и догодине, такође позивам и друге који овај пут нису били са нама. Наша сениорска екипа требало је да учествује на Купу Ариља, али због поклапања термина са Пролећним купом нисмо могли  да одемо  – каже Миломир Марјановић, председник ОСР Младица.

Са такмичења риболоваца у Перућцу
Са такмичења риболоваца у Перућцу

 

Мерење улова
Мерење улова
Vukasin Djunisijevic i David Jovanovic
Вукашин Ђунисијевић и Давид Јовановић

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest