Успеси ученика у школовању су последица системског приступа настави и учењу. Важан део тога је и стручно усавршавање компетенција наставника за наставну област, предмет и методику наставе, као и за поучавање и учење. Наш колектив има обезбеђене услове и велику подршку свом напредовању и усавршавању.

ОШ Свети Сава - Усавршавање

 

ОШ Свети Сава - УсавршавањеОливера Ђуровић и Славица Ђуровић, дефектолози  су присуствовале Данима дефектолога, 20-23. фебруара у Београду.

Директорка школе, Маријана Лукић, руководилац Тима за самовредновање, Ивана Селинић и руководилац Тима за обезбеђивање квалитета и развоја установе, Лепосава Ивановић су 4. фебруара у РЦУ, присуствовали обуци “Подршка самовредновању у оквиру системске подршке квалитету самовредновања.” Обука је решењем министра просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије сврстана на Листу програма од јавног интереса, што јој даје карактер обавезне обуке.

Наставнице математике, Дубравка Лечић и Зорица Бодирога, су 8-9. фебруара присуствовале семинару у организацији ДМС.

Наставница српског језика, Мирјана Јовановић, присуствовала је  семинару за наставнике српског језика 6.,7. и 8. фебруара у Београду на Филолошком факултету.

Наставница руског језика, Олгица Филиповић, присуствовала је 58. Скупу слависта Србије, Зимској школи и годишњој седници Славистичког друштва Србије 7.и 8. фебруара.

 

Олгица Филиповић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + 14 =

Pin It on Pinterest