Честитке ђацима и њиховим наставницима

Основна школа „ Рајак Павићевић“ из Бајине Баште традиционално  при крају наставне године организује пријем за ученике који су постигли добре резултате на окружном и републичком такмичењу из наставних предмета. Тако је било и ове године. Директор школе Драган Јовановић и његов помоћник Јан Кунчак уприличили су 7. јуна пријем за те ученике и њихове наставнике. Том приликом уз честитке, разговор, сок, колаче  и поделу признања, обележен је успех остварен на такмичењима у школској 2020/21. години. Туристичка организација „ Тара-Дрина“ посебно је наградила ученике који су се такмичили из српског језика.

Такмичари из српског језика
Такмичари из српског језика
Математичари из 4. разреда са учитељицом Аном Баштовановић
Математичари из 4. разреда са учитељицом Аном Баштовановић

-Упућујем вам честитке за остварене резултате којима сте репрезентовали себе, школу и општину. Ове школске године имали смо једно прво, три друга, четири трећа места и две похвалнице на окружном  надметању из српског језика, математике, физике и страног језика. Вероватно би било више добрих резултата да су одржана такмичења из биологије, хемије и географије. Похвале заслужују  и ваши наставници који су вас припремали за такмичења – рекао је директор школе Драган Јовановић.

Признања су примили Теодора Радека, Огњен Лазић, Тијана Марковић, Николина Злопорубовић, Нађа Станковић, Димитрије Марковић, Сергеј Марковић и Милица Спасојевић као и наставници Сања Лазић, Бранка Арсенијевић, Вера Манојловић, Душан Миловановић, Ана Баштовановић и Ирена Петровић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest