Одбојкашки клуб Дрина: Угостили селекције Партизана

Кадетске селекције Дрине и ПартизанаКадетске селекције Дрине и Партизана
Зоран Јекић, Саша Берјан и Звездан Баштовановић

Одбојкашки клуб Дрина из Бајине Баште шири лепезу пријатеља. Последњег септембарског викенда у госте им је био ОK Партизан з Београда са кадетском и пионирском женском селекцијом.

-Дружили смо се два дана и одиграли три утакмице. Потом смо водиле госте на Тару где су се рекреирали у базену хотела Оморике. Ту смо имали и заједнички ручак. Младе одбојкашице Партизана биле су гошће својих колегиница из Дрине и код њих су спавале. Ова сарадња значиће нам пуно. Пошто имамо и мушке селекције,настојаћемо да се и на том пољу оствари сарадња-каже председник клуба Звездан Баштовановић.

-Боравак младих Београђанки искоришћен је за одмеравање снага на терену и уједно као припрема за првенствене сусрете. Kадетске селекције одиграле су две утакмице. Првог дана Дрина је забележила победу од 3:2, а сутрадан Партизан је победио са 3:0 у сетовима. Пионирке гостију савладале су домаћина са 3:0- вели тренер Дрине Зоран Јекић.

ОK Дрина у јесењој сезони имаће у такмичењу четири женске селекције. Осим сениорског тима, надметаће се кадетска, пионирска и селекција млађих пионирки. У мушкој конкуренцији такмичиће се пионирска и сениорска екипа.

-У женској сениорској екипи нема промена у играчком саставу. Наша је жеља да покушамо да ова селекција освоји прво место и пласирамо се у Другу лигу Србије-група Запад. Сматрам да ће нам најтежи противници бити, у лиги од 12 клубова, Тара из Бајине Баште, Црнокоса из Kосјерића и чачански клубови Борац и Слобода- истиче председник Дрине Звездан Баштовановић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest