Ekipa Drine pred pocetak utakmice u Zubinom Potoku

Првенство у Другој  женској одбојкашкој лиги Србије-група Запад стартовало је 3. октобра. Оба представника Бајине Баште играла су у гостима. Гостовања су била неуспешна. Тара је поражена у Чачку од тамошње Борца са 3:0 у сетовима. Према речима председника клуба Дејана Холендера, Чачанке су заслужено освојиле бодове и показале да ће Борац бити кандидат за врх табеле.

Дрина је ишла у госте Мокрој гори из Зубиног Потока. Домаћин је победио са 3:1 у сетовима. Бајинобаштанке су добиле трећи сет. Према речима тренера Зорана Јекића, играло се добро. Први сет је изгубљен на разлику, у четвртом имали су вођство 22:19, али су Мокрогорке успеле да преокрену га у своју корист и тако заврше  утакмицу.

Дрина је провела ноћ и Зубином Потоку јер данас (4. септембар) игра првенствену утакмицу са екипом Соколице. То је урађено да не би два пута се путовало на Косово и Метохију.

М.Андрић

Најновија вест

ДРИНА ПОБЕДИЛА СОКОЛИЦУ

У другој утакмици у Зубином Потоку ОК Дрина из Бајине Баште победила је Соколицу, новог члана Друге лиге Србије –група Запад.

-Девојке су играле још боље него прошле вечери. У преподневном термину надиграле су Соколицу са 3:0. Први и трећи сет припао је Бајинобаштанкама са 25:17, а у другом било је 25:20 за њих. Наишли смо на дивно гостопримство оба клуба, Мокре горе и Соколице. Прва победа пуно ће нам значити пред следећу утакмицу коју играмо на нашем терену против Слободе из Чачка-вели председник ОК Дрина Звездан Баштовановић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest