На поновљеним изборима у Сребреници Грујичић заједнички кандидат

У Општини Сребреница  је одржана прес конференција  а разлог за одржавање  јесте заједничка подршка кандидату Младену Грујичићу на предстојећим поновљеним изборима.

–  Ми смо остали сви заједно као што смо били и желимо да покажемо и докажемо да они резултати који су поништени били валидни и да ће резултати бити још бољи. Сви утицаји са стране који покушавају да разоре или дискредитују некога од нас појединаца су узалудни покушаји. Ми смо схватили поруку, схватили смо да овде без јединства не можемо остварити резултат и да су сви скоро усмерени против српског народа у Сребреници, поготово кад су у питању те политике које стижу из СДА односно из Сарајева и оне углавном кроје политику у Сребреници када је у питању бошњачки народ. Надам се да ће грађани Сребренице препознати ко је добронамеран према њима. Ја сам захвалан свим представницима политичких партија који су ме подржали и који су остали раме уз раме уз мене, а сада смо још јачи и снажнији – казао је Грујичић.

Izbori u Srebrenici

Радомир Павловић, председник Општинског одбора СНСД-а Сребреница апелују на ЦИК да што пре распишу изборе у Сребреници – Ми смо добили жалбу Апелационог суда БиХ да се поништавају избори у Сребреници, значи одбијена је наша жалба, одбијене су све друге жалбе као што је и жалба од бошњачке стране да се понове избори путем поште. Позивам становништво да се масовно одазове поновним изборима у Сребреници, а пре свега због иницијативе коју је најавила „Моја адреса Сребреница“ да је њихов политички циљ да се Сребреница претвори у Дистрикт и да се измени изборни закон да у Сребреници никада не могу владати Срби. То је један апсурд њихових политичких налога. Ја позивам грађане да у што већем броју изађу и дају подршку нашем заједничком кандидату Младену Грујичићу и дамо максималну подршку српским политичким партијама. Апелујем и на оне политичке партије да не разасипају гласове које нису прошле цензус. Те странке треба да се договоре са другим политичким партијама како би обезбедили српску скупштинску већину. – рекао је Павловић.

Момчило Цвијетиновић, председник СДС-а Сребреница подсетио је да је његова странка прихватила и подржала заједничког кандидата Младена Грујичића.

– Ових дана смо потврдили подршку за Младена Грујичића, а исто је урадио и председник странке Мирко Шаровић. Остајемо на тим нашим ставовима да наше српске политичке странке наставе заједнички да наступају како би спречили одређене планове у вези са статусом Сребренице – закључио је Цвијетиновић.

Извор РТВ Сребреница

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 × један =

Pin It on Pinterest