МЗ Рогачица – МИЛАН АНДРИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК

Новоизабрани Савет МЗ РогачицаНовоизабрани Савет МЗ РогачицаНовоизабрани Савет МЗ Рогачица

На конститутивној седници Савета Месне заједнице Рогачица његови чланови изабрали су председника и заменика председника. У наредном четворогодишњем мандату  дужност председника Месне заједнице Рогачица обављаће техничар телекомуникација Милан Андрић са листе Социјалистичке партије Србије. Са исте листе изабран је и заменик председника . То поверење добио је Миладин Јевтић.

Андрић и Јевтић, председник и заменик председника МЗ Рогачица
Милан Андрић и  Миладин Јевтић, председник и заменик председника МЗ Рогачица

На недавним изборима за Савет Месне заједнице Рогачица листа Социјалистичке партије Србије освојила је шест мандата, а листа Српске напредне странке три. После пуних 20 година социјалисти су поново победили у тој месној заједници. Место заменика председника МЗ понудили су напредњацима. Напредњаци су то одбили наводећи  разлог да су они ,као победници, у прошлом мандату узели оба руководећа места па сматрају да сада треба да припадну социјалистима као победницима на изборима.

У деветочланом Савету Месне заједнице представници Социјалистичке партије Србије су Милан Андрић, Миладин Јевтић, Радмила Супуровић, Радован Радовановић, Радивоје Савић и Марија Теофановић. Из Српске напредне странке то су Бојан Јованчић, Јован Миљанић и Милан Јовановић.

Занимљиво је да се први пут од увођења вишестраначког система у Савету МЗ Рогачица налазе и две припаднице лепшег пола.

– Хвала грађанима на поверењу као и члановима Савета месне заједнице. Ускоро ћемо предложити оквирни програм рада за четири године са нагласком на оно шта би требало урадити у првој години. Има пуно тога да се уради, нарочито на путној, водоводној и електро инфраструктури. Надам се да ћемо сложно радити у договору са грађанима и општином Бајина Башта – каже нови председник МЗ Рогачица Милан Андрић.

                                                                                   Текст о фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest