Радови на путу Малишевац -Соколина на Тари
Ради се на траси дугој седам километара

Пре седам дана почели су обимни радови на поправци пута од Малишевца до Соколине. Траса је дуга седам километара. Извођач радова је Јавно комунално предузеће 12. септембар из Бајине Баште.

-Пут је био дотрајао. Сад га оспособљавамо за нормалан саобраћај. Иако је реч о макадамском путу, после насипања, ваљања и максималног ширења биће у пристојном стању тако да ће моћи моторни саобраћај да се одвија несметано. После тога, следи нам поправка још једног пута.

Председник Општине Радомир  Филиповић са активистима МЗ Бесеровина

 

У наредном периоду морамо посветити више пжње постојећим асфалтним путевима дугим око 14 километара чији је коловоз прилично пропао. Хвала Општини и председнику Радомиру Филиповићу на помоћи. Он је са сарадницима дошао код нас и обишао целу трасу од Малишевца до Соколине да се увери како иду послови. У недељу припремамо општу акцију на раскресивању једног макадамског пута- каже предсдник Месне заједнице Бесеровина Милан Вимић. Он истиче да улична расвета кроз Бесеровину није у функцији. Очекује да ће и тај проблем бити разрешен до почетка Дринске регате.

 

                           Текст и фото: М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

седамнаест − 8 =

Pin It on Pinterest