Ловачка забава ЛУ Соко- ГЛАВНА НАГРАДА ОТИШЛА У СРЕБРЕНИЦУ

ЛУ Соко Ловачка забаваБило је весело на ловачкој забави
ЛУ СОКО , забава, ловци из Јеловика
ЛОвци из Јеловика на забави

Традиционална ловачка забава ЛУ Соко из Бајине Баште одржана је 22. фебруара у Сали „Талија“. Осим бајинобаштанских ловаца и грађана, учествовли су представници ловачких удружења из Ужица, Лајковца, Братунца,  Косјерића, Сребренице, Чајетине, Ваљевске Каменице и Љубовије. Дружење уз вечеру, пиће, музику и томболу трајало је до иза поноћи. Организатор, ЛУ Соко, уз помоћ бројних спонзора, обезбедио је 84 лутријске награде. Главна премија, 10 дана летовања у Грчкој за две особе, припала је Мићи Милановићу из Сребренице

 

-Долазио сам више пута на ловачку забаву у Бајиној Башти. Добијао сам ситније награде. Овај пут  купио сам пет срећки, једна ми је донела главну награду. На летовање ћу водити супругу- каже срећни добитник Мићо Милановић.

Мићо Милановић добиотник прве награде на ловачкој забави
Добитник премије, летовање за две особе у Грчкој
Милица Мајић освојила другу награду
Милица Мајић, награда, продужени викенд у Врњачкој Бањи

Међу вреднијим наградама биле су две бицикле, ваздужна пушка, телевизор и  продужени викенд за две особе у Врањачкој Бањи.

-Ово је најлепша забава у Бајиној Башти. Хвала организатору што нам ово приређује сваке године. Хвала му и на лепој награди- каже Милица Мајић, добитница  продуженог боравка за две особе у Врњачкој Бањи.

 

 

 

По општим оценама учесника забаве, она је била лепа.

– Потрудили смо се да ловачка забава буде на нивоу. Годинама су главне награде били карабини и пушке. Сада смо то мало променили. Као главну премију смо дали десетодневно летовање у Грчкој што је наишло на одличан пријем код учесника забаве па је продат рекордан број срећки. Хвала спонзорима и свима коју су дошли на нашу ловачку забаву- каже председник ЛУ Соко Станимир Милутиновић.

  Текст и фото: М.Андрић

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest