Учесници 2. Дринског купа за пензионере у Љубовији

Одржавањем такмичења у пикаду и бацању плочице у Љубовији су,  23.фебруара 2020.године, почела  надметања у оквиру  првог кола 2. Дринског купа за пензионере. На окупу се нашло 11 екипа из исто толико општина са десне и леве обале Дрине. Учеснике такмичења поздравио је ,у име домаћина, председник Удружења пензионера Љубовије Милисав Ђокић.

Predsednici udruzenja penzionera iy 11 opstina na takmicenju u Ljuboviji (1)
Председници удружења пензионера из 11 општина на такмичењу у Љубовији

У пикаду победила је екипа Љубовије са 85 бодова. У њеном саставу били су  Марјан Обрадовић, Слободан Савић и Радојка Бучелина. Друго место са бодом мање припало је Сребреници. Трећи Братунац имао је 81 бод. Следе Власеница са 78, Зворник са 69, Бања Ковиљача и Бајина Башта са по 64, Милићи са 55, Мали Зворник са 43, Лозница са 40 и Шековићи са 39 бодова. Боје екипе Бајине Баште бранили су Миљана Јевтић, Петар Јеремић и Обрад Ђоковић.

У бацању плочица прво место заузела је екипа Бање Ковиљаче. Друго место освојили су Милићи, а треће Љубовија. Следе Зворник, Бајина Башта, Власеница, Сребреница, Мали Зворник, Братунац, Лозница и Шековићи.

– Било је занимљиво надметање и дружење . Дрински куп има четири кола и укупно осам дисциплина. У другом колу одржаће се такмичење у фудбалу и кошарци. Домаћин ће бити Лозница. Што се тиче наше екипе, била је солидна, али смо очеливали мало боље резултате- каже Спасоје Илић, председник Комисије за спорт при Удружењу пензионера Бајине Баште.

                                                                                                                 М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest