Кошарка – YUBAK КАМП ОПЕТ У БАЈИНОЈ БАШТИ

Видачић на тренингуКошарка, камп , Видачић на тренингу

Прошле године кошаркашки интернационални YUBAK  камп први пут одржан је у Бајиној Башти. Домаћин ТО Тара-Дрина се својски потрудио да омогући кампу добре радне и смештајне услове. Након потпуног задовољства од стране руководства кампа, млади кошаркаши и ове године су на истом месту.

– Наш програм има неколико смена које ће бити у Бајиној Башти. Прва, у којој су били шутери, завршава рад 3. јула. Истог дана долази смена у којој су младићи који играју на позицији бека. Искористићемо ове одличне услове да што више урадимо . Тренинзи се одвијају пре и после подне у Градској хали. У трећој смени биће они играчи који ће углавном играти утакмице. Реч је о младим кошаркашима који у клубовима нису имали довољну минутажу на терену – каже директор кампа Драгољуб Видачић, некадашњи  плејмејкер Црвене звезде и Партизана.

Полазници прве смене
Полазници прве смене
Са показног тренинга
Са показног тренинга

У кампу су у подједнаком броју играчи из наших и страних клубова. Међу странцима је и један број наших момака који живе у иностранству. После три смене у овом специјалистичком кампу, поново долазе три смене које ће реализовати исти програм који је био намењен кошаркашима из прве три смене. Осим тога, биће и једна смена за девојчице.

Текст и фото: М.Андрић

„СТАНКЕЛА“ У ТРЕНЕРСКОМ ТИМУ

Руководилац кампа Видачић са тренерима
Руководилац кампа Видачић са тренерима

Према речима директора YUBAK кампа Драгољуба Видачића, у тренерском тиму је и ове године бајинобаштански тренер Милутин Станић“ Станкела“, момак  који је био први учитељ овогодишњим најбољим играчима Јуниорске и Кадетске лиге Србије Чедомиру Матићу и Луки Вукајловићу. Главни тренер у кампу је Јовица Арсић. Уз Станића помоћници су му Александар Виријевић и Душан Марковић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest