Чланови Извршног одбора Удружења пензионераЧланови Извршног одбораЧланови Извршног одбора Удружења пензионера

Конститутивна седница Извршног одбора Удружења пензионера Бајина Башта одржана је 31. јануара. По одлуци Скупштине удружења у састав Извршног одбора ушли су Недељко Ракић, председник, Спасоје Илић, Славица Кордић, Јово Илијашевић, Зорица Тадић, Милан Андрић, Новак Живановић и Првослав Петровић.

Седница ИО Удружења пензионера Бајина Башта
Седница ИО Удружења пензионера Бајина Башта

Верификован је и Надзорни одбор Удружења кога чине Србо Николић, председник и чланови Милка Јосиповић, Драган Максимовић. По конституисању Извршног одбора, формирана су три одбора. У Одбору за културу су Србо Николић, Зорица Тадић и Славица Кордић. Састав Одбора за спорт и рекреацију чине Спасоје Илић, Мира Јелисавчић, Милош Петричевић, Петар Јеремић и Обрад Ђоковић. Чланови Одбора за друштвене активности и туризам су Божо Алексић, Првослав Петровић, Зоран Зарић, Милојко Веселиновић и Мићо Стаменић.

Извршни одбор разматрао је почетак спортских такмичења за пензионере у оквиру Дринског купа у коме учествује 10 општина са десне и леве обале Дрине. Прво коло у пикаду и бацању плочица одржаће се у Љубовији.

Извршни одбор размотрио је предлоге за традиционално обележавање 8. марта, Дана жена. Одлучено је да, поводом тог дана, се одржи пригодна забава у бившем мотелу из Костојевића.

 

Текст и фото: М. Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest