ФК Слога

Припреме за пролећну сезону у Западно-моравској зони Слога је почела 30. јануара под вођством новог тренера Владимира Јашића, који је јесенас носио капитенску траку Бајинобаштана.

ФК Слога
Са првог Слогиног тренинга

– Одлучио сам да престанем са активним играњем у 36. години и да прихватим понуду клуба да будем тренер. У раду ће ми помагати Владимир Гагић. Стручни штаб биће комплетиран постављањем тренера голмана – каже Владимир Јашић.

На прозивци нису били сви кандидати за први тим. За два дана Слогин фудбалски погон ће се комплетирати. На првом тренингу била су четворица новајлија, Немања Живковић прошлогодишњи играч Дунава из Старих Бановаца, Александар Шерфези, Филип Митровић и Немања Матић играчи Перућца.

ФК Слога
Тренер Јашић са помоћником Гагићем

– Ослањамо се на домаће снаге са подручја општине Бајина Башта. Сви играчи са стране су отишли. Више неће за нас играти Симић, Марјановић, браћа Костадиновић, Кнежевић, Милосављевић, Станић и Пјевић. Ако баш будемо морали, довешћемо неког, али верујем да неће бити потребе за тим – вели председник Слоге Предраг Живковић.

Слога ће комплетне припреме обавити у Бајиној Башти. Према речима тренера Владимира Јашића, радиће се на терену са природном и вештачком подлогом, трим стази и хали. Већ је уговорено неколико контролних утакмица.

– Играчки састав нам је знатно промењен. Имамо доста наших младих играча који би требало да наредних година буду окосница тима. Наше су амбиције да останемо у врху табеле. Ићи ћемо корак по корак како би постигли оно што желимо – наглашава тренер Јашић.

 Текст и фото: М. Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest