Milorad Simić, alias Seksi Rok u rijaliti programu Parovi na TV Hepi

Ко је “Секси рок“ из Бајине Баште, учесник  „Парова“, најновијег ријалити програма ХЕПИ телевизије? По овом надимку, који је себи сам наденуо знају га многи  Бајинобаштани. Хвалише се  да је човек изузетне  снаге и сексуалних моћи,  вели да  једе два кила меса дневно, те да је  као младић највише слушао тешки рокенрол. Отуда  уз СЕКС и додатак надимку- РОК.  По уласку у вилу „Парова“ представио се као  Милорад Симић- Змај од Бајине Баште.

Рођен је као Милорад Јовановић, из  Придола  ( заселак ПИЛИЦЕ ) код Бајине Баште. Презиме је променио у СИМИЋ, преузевшеи га од  друге супруге Винке Симић, с којом има две ћерке. С првом супругом Миленом  такође има двоје деце.

Милорад се бавио разним, претежно тешким физичким пословима, радом  као дрвосеча у шуми, у кречанама, резањем грађе на бансеку  у насељу  Баре у Бајиној Башти.

Првог дана боравка у вили, покушао је да  „ као изузетно религиозан човек“ из Александре, учеснице „Парова“ , истера  ђавола и то помоћу Светог писма и крста.

 Са  Иваном Маринковићем, бившим мужем Гоце Тржан ,  Милорад је причао о сексуалној апстиненцији.

– Нисам имао се*с 7 месеци – поверио се  цимеру  Секси Рок, илити Змај од Бајине Баште, на шта му је Иван одговорио

 – Пријатељу, није срамота немати се*с, зато си и дошао овде!

Многи у Бајиној Башти с подсмехом пропраћају Милорадово учешће у „Паровима“ . Коментари,  који се најчешће  могу чути,  су да  ријалити погледају из знатижеље. Не може  се, међутим, порећи  чињеница да је СЕКСИ РОК , од првог дана, побудио велику медијску пажњу.

Портал ББ глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest