КК СТУДЕНТ – ПОБЕДОМ ОПРОШТАЈ ОД ПЛЕЈ ОФА

Дуел Ћубића и МилошевићаДуел Ћубића и МилошевићаДуел Ћубића и Милошевића

СТУДЕНТ-МИЛЕШЕВАЦ   88-66

31:19, 18:16, 21:15,  18:16

Детаљ са сусрета Студента и Милешевца
Детаљ са сусрета Студента и Милешевца

Студент је одиграо своју најбољу утакмицу у досадашњем току првенства Прве регионалне лиге  Србије –група Запад Б. Била му је потребна победа од 26 кошева да би се пласирао у плеј оф. Два минута пре краја Бајинибобаштани су били на домак подвига, заостајали су два коша. Ипак, срећа је била на страни Пријепољаца па су успели да се извуку из неугодне ситуације. У редовима Студента било је више добрих појединаца.

-Свака част нашим играчима и тренеру Николи Оташевићу. Посебно бих издвојио младог центра Милоша Грујичића. Жао нам је што нисмо  успели у намери да уђемо у плеј оф из кога се стиче шанса за већи ранг – каже председник КК Студент Милош Чолић.

У плеј оф су се пласирали М015, Ивањица, Милешевац и Лозница. Студент ће преостали део првенства играти у плеј ауту из кога ће две последње екипе морати у нижи ранг.

-Лоше смо почели првенство. Добијали смо утакмице са малом разликом, а губили са  великом, што нам се на крају осветило. Против Милешевца били смо близу потребне разлике, одлучила је једна лопта  и спортска срећа  гостију – истиче Михаило Селаковић  чије су тројке  допринеле да Студент  дође у прилику да надокнади огромну разлику.

Текст и фото:М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest