Ивановић и Бодирога настављају каријеру у сребреничком Губеру

 

Управа Црнокосе постигла је договор са искусним голгетером Душаном Јанковићем из Бајине Баште.  Он је успешно носио дресове више клубова међу којима су ОФК Београд, Вождовац, Слобода из Ужиц, Јасен из Бродарева  и бајинобаштанска Слога. Последњу полусезону био је члан Севојна.

Душан Јанковић, нови играч Црнокосе
Душан Јанковић

-Црнокоса се бори за опстанак у зонском рангу. Надам се да ћу максимално помоћи да у томе успе- каже Душан Јанковић.

Боје Црнокосе браниће и Бајинобаштанин Небојша Василић. Он је и прошле сезоне играо за Косјерићане у време када је тренер био Радојко Веселиновић Руја.

Губеру из Сребренице, члану Треће лиге Републике Српске, приступила су двојица Бајинобаштана. Реч је о голману Миљану Бодироги и нападачу Игору Ивановићу. Бодирога је неколико година носио дрес Губера пре него што је дошао у Слогу из Бајине Баште одакле је отишао у ФК Перућац. Ивановић је у прошлој сезони био првотимац бајинобаштанског зонаша Слоге.

-Провео сам у Губеру неколико лепих година. Сада сам поново у том клубу. Очекујем да ћу, заједно са Ивановићем, дати пун допринос у стабилизацији  тима који је у проблемима после испадања из Друге лиге Републике Српске-каже Миљан Бодирога.

                                                                       М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

шест − 2 =

Pin It on Pinterest