Izbori-2023.
  1. “Александар Вучић – Србија не сме да стане“SNS - - logo

Др ЛИДИЈА ШАРАЦ

Др Лидија Шарац

Рођена сам у Бајиној Башти, где сам завршила гимназију, а потом и Медицински факултет и специјализацију из неуропсихијатрије. Све време сам радила у Дому здравља  „Евелина Хаверфилд „ у Бајиној Башти, а 2000- те године била сам директор Дома здравља до 5 октобра, када сам смењена из политичких разлога. Поново сам изабрана на ту функцију, на годину дана, након чега сам отишла у пензију у марту ове године. Била сам одборник испред Српске Народне Партије у два мандата, а члан сам  од 2016, године. Политички програм партије је заснован на традиционалним вредностима, и идејама наше вере, отаџбине и породице. За наш ће Косово заувек бити Србија, а српски и руски народ су били и остаће братски народи.У економији се мора радити на расту домаће привреде, а једна од кључних грана економије је пољопривреда. Мора се сачувати породица, са свим својим вредностима, и не сме се дозволити да се законски озваниче истополни бракови и усвајање деце од стране истополних парова, уз уважавање различитих опредељења, која треба да остану у оквирима личне слободе избора. Пружамо пуну подршку Републици Српској, њеној самосталности и слободи .Не желимо да приступимо  Нато савезу, од чијег напада се Србија још није опоравила, укључујући и епидемијски пораст карцинома и смртности као последице појачане радијације и других биолошко хемијских напада. Потребно је спровести и енергичне мере ради заштите наших граница од прилива миграната и проблема са којим се суочавамо због тога. Ми смо конзервативна партија, која сарађује са покретима и лидерима конзервативне Европе и равноправну сарадњу нација.

Партију чврстом руком води др Ненад Поповић, истакнути привредник и политичар, познат,признат и цењен како код нас, од људи који желе уређену државу, са просперитетом правих вредности и људи као  и традиционалних вредности, тако и у иностранству, од братске Русије до конзервативне Европе.

Као кандидат за народног посланика поручила бих свима да у овим тешким временима за цео свет, Србија мора да сачува мир, не одричући се ни једне своје територије, стручни, као и млади људи морају имати шансу да покрену развој државе, и активно да се укључе у рад на преображају у свим сферама функционисања система, посебно правне државе ,која ће гарантовати једнаке шансе за све, и у погледу права као и одговорностима.Западна Србија има много  ресурса и потенцијала за још брзи развој туризма, пољопривреде, индустрије, и ту треба ставити акценат у наредном периоду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest