Спортски центар „ Браћа Милутиновић“. Судија: Јован  Јевтић (Бајина Башта). Стрелци: Југовић у 13,  Илић у 51, Аврамовић у 80. за Слогу, а Ђорђевић у 34 и Ранковић у 39. за ОФК Београд.

СЛОГА- Голубовић, Петковић, Андрић, Костић, Мијатовић, Ђерић, Југовић, Јанковић, Јовановић, Николић, Филиповић. Играли су још:  Божић, Илић,  Ђорђевић, Тошић, Глигић, С. Живковић, Аврамовић и Милосављевић.

ОФК БЕОГРАД-  Марковић, Л.Братић, Флоричеловић, Марић, Богићевић, Бајчић, Ивановић, Ђорђевић, Ранковић, Весељи. Играли су још: Васиљевић, Поповић, Ризнић, Васић, Мировић, Радосављевић, Микан, Тимотић, Рељић, Бајичић.

Sloga OFK 1 (1)

Sloga OFK 4

Sloga OFK 3

 

Sloga OFK 2Тренери Владимир Јашић и  Бранко Чавић пружили су прилику за игру свим играчима који конкуришу за стартне поставе. Београђани су на припремама у Бајиној Башти па ће одиграти још две контролне утакмице.

У трећој тест утакмици Слога је, уз доста напора , савладала омладински тим ОФК Београда који игра у Првој омладинској лиги Србије. Вођство домаћину донео је Југовић након центаршута Андрића. Офковци су изједначили  у 34. минуту. Ђорђевић је био прецизан из слободног ударца са 17 метара. Убрзо гости долазе у вођство. Њихова акција по левој страни омогућила је Ранковићу да се упише у стрелце. Новајлија Илић добро је реаговао на пас Аврамовића и тако поравнао резултат. Десет минута пре краја Глигић је центрирао, па  је Аврамовић  ударцем са  око 6 метара донео победу. Била је то друга победа Бајинобаштана у припремном периоду. У претходној утакмици савладали су Јединство из Коњевића, члана Окружне лиге, са 4:0. По два гола дали су Николић и Божић.

Слога ће наредну утакмицу играти против Севојна, а потом у Ужицу са Слободом.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

четири × пет =

Pin It on Pinterest