Фудбал: Слога – Јединство Путеви (Ужице) 0: 1 ( 0:0)

Слога - Јединство ПутевиСлога - Јединство Путеви Слога - Јединство Путеви

Наставља се резултатско посртање бајинобаштанској зонаша. Слога је данас пред својим навијачима „просула“ још три бода, кући их  у Ужице носи Јединство Путеви које је тријумфовало захваљујући поготку резервисте Миливојевића. Руку на срце,  према приказаној игри, нарочито у првом полувремену, Слога није заслужила овај пораз. Играли су домаћи у првих 45 минута полетно, извели су неколико врло лепих акција преко расположеног Пантелије Милосављевића, али није било довољно енергичности и концентрације у завршним акцијама. Ужичани су у том делу само једном озбиљније припретили поузданом голману Слоге Марчети.  У наставку слика се променила. Искуснији  и физички спремнији тим успео је да казни грубу грешку  последње линије Слоге и резервиста Ужичана Драган Миливојевић је у 65. минуту са десетак метара лако савладао Марчету. Од тада па  до краја утакмице Слога није личила на себе,  потпуно физички и психички је  пала не успевајући да успостави равнотежу на терену што су гости зналачки искористили и на крају остварили циљ – носе у Ужице нова три бода.

Слога - Јединство Путеви  04

Слога - Јединство Путеви  05

Слога - Јединство Путеви  03

Слога - Јединство Путеви  02

Тренер Веселиновић је извео овај састав: Марчета, Станојчић, Тошић, Николић, Милановић, Џелебџић,  Милосављевић. П. Танасијевић, Митровић, Филиповић, Лекић.

После петог кола Слога са 4 освојена бода заузима 10. место на табели Западно-моравске зоне. У наредном 6. колу  Слога иде у госте Јединству из Коњевића.

Р.Б. – Фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest