У равноправној игри друголигаш из Републике Српске, Братство из Братунца, на гостовању у Бајиној Башти 6. фебруара, забележио је победу над Слогом, лидером Западно-моравске зоне. Била је то за оба клуба прва контролна утакмица након неколико првих тренинга.

Први добар напад извео је домаћин у 15. минуту. Новајлија Аврамовић добро је шутирао, али је голман гостију Бочевић сачувао мрежу. Једна неопрезност Слогине одбране у 34. минуту  омогућила је Братству да дође у вођство преко  Њ. Петровића.

У другом полувремену  Бајинобаштани су кренули са циљем да поравнају резултат. Уместо тога, стигла их је нова казна. Млади голман Павловић поигравао се са лоптом, Максимовић му ју је украо и лако послао у мрежу. Наредних неколико изгледних напада  домаћина  нису донели промену резултата. Она је стигла у 69. минуту. Милун Божић извео је слободан ударац са око 25 метара након чега је лопта одсела у мрежи  Братства. Настојање Слоге да изједначи резултат није остварено јер се Братство умешно бранило.

sLOGA-bRATSTVO 3
Тренер Јашић дао је шансу свим играчима

Тренер Слоге Владимир Јашић дао је прилику за игру целом фудбалском погону. Утакмицу су почели: Голубовић, Глигић,  Петковић, Мијатовић, Kостић, Тошић, Ђерић, Југовић, Лукић, Аврамовић, С. Живановић. У других 45 минута играли су: Павловић, П. Живковић, Андрић, Божић, Николић, Јанковић, Јевтић, Филиповић, Илић, Ђорђевић, Милосављевић и Јовановић.

Тренер Братства Милорад Kосановић  дао је шансу Божовићу, Ераковићу, Лазићу, Џанићу, Андрићу, Kосановићу,  П. Петровићу, Максимовићу, Лончаревићу и Њ. Петровићу. У игру су још улазили  Бујак, Грујичић, Гвозденовић, Буксић и Лазаревић.

Текст и фото: М.Андрић

ПИОНИРИ ПОБЕДИЛИ СЛОБОДУ

После утакмице између Слоге и Братства, на терену са вештачком травом снаге су одмерили пионири Слоге и Слободе из Ужица. Изабраници тренера  Ратка Веселиновића у одличној игри поразили су Ужичане са 6:2. Два гола за Слогу постигао је Огњен Лазић, а по један Никола Средојевић, Иво Андрић, Немања Ивановић и Вељко Шкрњић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

шест + 3 =

Pin It on Pinterest