Скупштина Слоге, нови УО

На Скупштини Фудбалског клуба Слога Бајина башта, одржаној 29.септембра, изабран је нови Управни одбор. На његовом челу је Ђуро Вујић. Он ће обављати дужност председника Слоге у наредне четири године. У састав УО ушли су Звонко Зарић, Душко Ђорђевић, Срђан Стојкановић и Милун Божић. – Очекујемо да ће ново руководство имати успеха у стабилизацији клуба. Потребно је да се Слоги помогне на било који начин јер има доста проблема. Посебно апелујем на млађе људе да се укључе и врате клубу некадашњи сајај. Ми старији смо ту да им помогнемо искуством колико можемо – каже Мићо Стаменић, новоизабрани председник Слогине Скупштине.2 Скупстина Слоге
3.Скупстина Слоге (1)

Председник Ђуро Вујић изнео је податке који показују да је ново руководство направило прве помаке ка бољитку. Задовољан је и резултатима у првих шест кола с обзиром на све околности у којима се клуб нашао пре почетка првенства. Жао му је што је отишао тренер Ратко Веселиновић.
– Имаmо добру комуникацију са локалном самоуправом. Омогућили су нам да регулишемо трошкове у протекла два месеца. Разговарaли смо и о унапређењу инфраструктуре на стадиону. Већ постоји пројекат за тако нешто. Надамо се да ће стадион добити рефлекторе и реконструисане трибине. Успоставили смо сарадњу са ФК Партизан. Наши гости били су
директор Омладинске школе и руководилац Скаутске службе. Као плод почетне сарадње, узели су нашег младог играча Огњена Аџића. И сви таленти из клуба имаће лакши пут да стигну у велики клуб. Од ове сарадње имаћемо вишеструке користи – вели Ђуро Вујић.
На почетку рада Скупштине, минутом ћутања одата је почаст Драгану Нешковићу преминулом члану овог Слогиног органа. На његово место изабран је Милун Божић.
Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest