ФК Слога – ЗОРАН КОСТИЋ ШЕФ СТРУЧНОГ ШТАБА

Фудбалери Слоге почели припреме за нову сезонуФудбалери Слоге почели припреме за нову сезонуФудбалери Слоге почели припреме за нову сезону

Краћим радним састанком, на коме су се играчима обратили председник клуба Предраг Живковић и нови шеф стручног штаба Зоран Костић, и првим тренингом Слога је 8. јула започела припреме за старт у Српској лиги Запад.

-Желимо да будемо поново међу најбољима. Пробаћемо да дамо све од себе. Имамо велики фонд играча, још ће их бити, имамо подршку од општине, биће и спонзора и још нових детаља  са којима ћемо вас ускоро упознати- рекао је председник клуба Предраг Живковић.Start Sloge 1

Тренер Костић са помоћницима Гагићем и Новаковићем
Тренер Костић са помоћницима Гагићем и Новаковићем

Уз тренера Зорана Костића су његови помоћници  Владимир Гагић и Зоран Новаковић. Они су ту улогу имали и у време када је тим водио тренер Владимир Јашић коме је понуђено да води кадетску селекцију, али он није то прихватио.

Много је промена у играчком кадру. У тиму из разноразних разлога неће бити неколико  играча који су дали огроман допринос у пласману Слоге у Српску лигу. Међу њима су најбољи играч и први стрелац Милун Божић, Ђорђе Тошић, Светлан Андрић, Ратко Илић, Немања П. Живковић.

-Хвала управи Слоге  на указаном поверењу. Ово је моја прва прилика да радим као први тренер. Трудићу се да оправдам поверење. Хвала и играчима који су успели да Слогу врате у Српску лигу која је врло квалитетна. Пуна је одличних клубова као што су Јединство Уб, Смедерево, Борац Чачак, Слога Краљево, Слобода Ужице, Млади Радник. Настојаћемо да играмо нападачки колико нам то дозволе играчке могућности – вели Зоран Костић.

Текст и фото: М.Андрић

ШАНСА ЗА НОВАЈЛИЈЕ

Неколико бивших Слогиних играча вратило се у њене редове. Ту су Ђорђевић, Илић и Живановић из Слободе из Ужица, Божић из Тутина, Тешић из лучанске Младости, Ђурић је дошао из Дорћола, Вељковић и Новаковић су из Новог Сада. Према речима председника клуба Предрага Живковића, очекује се долазак још неколико играча.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest