Слогин нови стручни штаб

 

На зимској паузи  ФК Слога претрпео је пуно измена у стучном и играчком кадру. После одласка тренера Владислава Росића, управа клуба се одлучила да за шефа струке наименује Владимира Јашића, који је неколико последњих година успешно носио капитенску траку Бајинобаштана. Његов помоћник је млади тренер Владимир Гагић. За тренера голмана постављен је искусни Зоран Новаковић,  јесенашњи тренер гомана Слободе из Ужица.

Уједно са променама у стручном штабу, дошло је до знатних промена и у играчком кадру.  Отишли су сви играчи са стране ,Станић, Марјановић, Пјевић, Марко и Жељко Костадиновић, Симић, Кнежевић и Милосављевић. Отишла су и тројица домаћих играча, Ђурић, Глигић и Ивановић.

Са тренинг утакмице сениора и кадета Слоге
Са тренинг утакмице сениора и кадета Слоге

 

Сениори Слоге на тренинг утакмици

–  Одласком више играча, створиће се простор да се међу кандидатима за први тим нађе више младих фудбалера пониклих у нашем клубу. У клуб су се вратили некадашњи наши играчи, који су носили дрес Перућца, Максимовић, Шерфези, Митровић и Матић. Из косјерићке Црнокосе дошао је ,такође наш бивши играч ,Петковић , а из Дунава , Стари Бановци, Живковић – каже Слогин председник Предраг Живковић.

Бригу  о млађим селекцијама водиће директор Омладинске школе Милисав Ристивојевић Пикси са неколико тренера.

– О кадетској селекцији бринуће се Дејан Тимотијевић, о пионирској Ратко Веселинповић, о пелићима Далибор Филиповић. Са најмлађима у Школи фудбала радиће Илија Милекић, Милорад Александрић, Дејан Тимотијевић, Владимир Гагић. Тренер голмана свих млађих селекција биће Дејан Голубовић – вели директор Ристивојевић.

 

КАДЕТИ  ИЗНЕНАДИЛИ СЕНИОРЕ

Слогини кадети на полувремену утакмице
Слогини кадети на полувремену утакмице

Лепе временске услове у Слоги су искористили да 9. фебруара одржи се тренинг утакмица између сениора и кадета. Слогини полетарци појачани, голманом Дејаном Голубовићем и ветераном Дејаном Тимотијевићем, пријатно су изненадили и остварили победу од 4:2  (2:1) . Два гола за њих дао је Јанковић, а по један Филиповић и Југовић. Стрелци за сениоре били су Божић и Живановић.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest