Директор хотела Цептер Дрина Панајотовић и председник Слоге Живковић

 

Леп пример сарадње, коју имају Хотел Цептер Дрина и Фудбалски клуб Слога из Бајине Баште, могао би бити путоказ и другима да нађу интерес за узајамно помагање. Та сарадња траје пуне две године.

– Наша је жеља да помогнемо град у коме имамо хотел и ми то чинимо делом и кроз сарадњу са ФК Слога. Она је текла на обострано задовољство. Сада хоћемо да она буде још интензивнија . У том циљу ја сам ових дана постао члан Управног одбора Слоге. Настојимо да што више развијамо спортски туризам. Код нас бораве спортске екипе, нарочито фудбалске, рукометне, кошаркашке, атлетске и шаховске. Прошлог лета код нас су биле и бројне млађе селекције Црвене звезде, међу њима и омладинска, која је потом наступала у европском такмичењу у оквиру Лиге шампиона. Поменуо бих боравак млађе секције Парме из Италије, рукометаша  Металопастике из Шапца, одржавање првенства централне Србије у шаху. Све су то референце које нам дају за право да о спортском туризму поведемо још више рачуна – каже директор Хотела Цептер Дрина Милорад Панајотовић.

Predsednik Sloge na dogovoru sa celnim ljudima Hotele Cepter Drina
Договор о сарадњи на обострано задовољство

Компанија Цептер доста је уложила у сређивању хотела, његовог ентеријера, али и екстеријера, тако да су знатно побољшани смешатајни и боравишни услови у научно доказаним изузетним климатским условима какве има овај крај. Захваљујући томе, хотел је добио још једну звездицу и сада их има четири што је гаранција високог квалитета. Уједно су уложена средства за сређивање властитог терена у Перућцу, постављање ограде и уређење свлачионица. За потребе спортског туризма Цептер Дрина пружа прилику за ангажовање градских спортских терена и хале под комерцијалним условима.

          У Слоги су са одушевљењем дочекали одлуку Хотела Цептер Дрина да се међусобна сарадња настави и уједно побољша.

– Нама је част да иза нас стоји таква компанија као што је Цептер. Захваљујемо се на досадашњем спонзорству. Посебно захваљујемо на жељи да се сарадња настави и подигне на виши ново. Ми ћемо се трудити да преко клуба што боље промовишемо овог нашег партнера-вели председник Слоге Предраг Живковић.

Једна од нових идеја људи који воде хотел Цептер Дрину је успоставлање сарадње између фудбалских клубова Слоге и Парме из Италије.

– Настојаћемо да се та два клуба спријатеље и постану побратими. Очекујемо да ће доћи до размене селекција, да ће гостовати једни код других и помагати се. Потрудићемо се да до тога дође већ у текућој години- истиче Милорад Панајотовић, директор Хотела Цептер Дрина.

                                                                                     Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest