Никола Шутић и Алекса Божовић

Лепу јесен у Српској лиги „Запад“ имала је Слога из Бајине Баште. Иако новајлија, освојила је 25 бодова, шест мање од првопласиране Слоге из Пожеге. Том успеху пуно су допринела и тројица момака из Чачка, млади, показало се одлични, тренер Зоран Костић и играчи Алекса Божовић и Никола Шутић.

Алекса Божовић (25) рођен је у Јужној Кореји, а прве фудбалске кораке имао је у Школи фудбала Младост-радост из Чачка. Убрзо је постао члан Слободе из Ужица, па Полета из Љубића, Борца из Чачка, Железничара из Панчева, а са Радничким из Сремске Митровице стигао је до Прве лиге Србије.

-На почетку овогодишњег првенства дошао сам у Слогу из Бајине Баште. После шест месеци могу да кажем да је то права средина за мене и мој одличан потез. Тренер Костић поверио ми је улогу штопера, у неким утакмицама био сам задњи везни. Постигао сам и гол против Трепче. Верујем да ћемо стићи Пожежане и ми пласирати се у Прву лигу Србије. Из тих разлога остајем у граду на Дрини –каже јесенас сјајни Алекса Божовић.

Никола Шутић (22) почео је каријеру у Борцу и са њим стигао до Прве лиге Србије. Пут га је одвео у Тутин, па у Слогу у којој је имао блиставу јесен.

-У Бајиној Башти ми је прелепо. Град живи за фудбал, имамо добар тим, верне и бројне навијаче. Тренер Костић и његови сарадници одлично раде. Као и Божовић и ја верујем да можемо у Прву лигу Србије – истиче Шутић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

4 + један =

Pin It on Pinterest