ФК Црвена звезда о припремама кадета у Бајиној Башти: Врхунски услови за рад

Детаљ са утакмице Црвене звезде и Графичара

Резиме припрема кадета

Бисери који наступају за Црвену звезду и Графичар и који ће у сезони која је пред нама покушати да остваре што боље резултате у Кадетској лиги Србије, завршили су седмодневне припреме у Бајиној Башти.

Наши таленти припремали су се у хотелу “Зептер” и имали феноменалне услове за рад. Тим Срђана Стојчевског имао је само једну проверу и то против вршњака из Графичара у којој су тријумфовали резултатом 2:1 (Ракић и Радоњић), али су наши бисери рођени 2004. и 2005. године у Београду  већ одиграли велики број пријатељских утакмица, што ће бити настављено и по повратку са припрема.

Тренер кадета Звезде Стојчевски
Тренер кадета Звезде Стојчевски- Фото: ФК Црвена звезда

– Задовољан сам како су припреме протекле. Све је било на врхунском нивоу што се услова тиче. Тренирали смо на вештачкој трави, имали добру проверу, уз то смо одиграли и контролни меч између нас. Дечаци су професионално приступили обавезама, а акценат припрема била је социјализација и подизање тимске комуникације, с обзиром на то да имамо велики број нових фудбалера. Наша екипа има велики потенцијал и сигуран сам да ћемо то показати током сезоне, али обавеза нам је да наставимо да радимо као и до сада – истиче Стојчевски.

Задовољан припремама је и капитен Јован Мијатовић.

– Све је прошло у најбољем реду. Сјајна је атмосфера у екипи, предано се ради на тренинзима и то је рецепт за успех. Имали смо једну проверу у којој смо били добри, али сам сигуран да можемо много боље од тога. Наставићемо да тренирамо максимално како би остварили циљ, а он гласи – освајање Кадетске лиге Србије. Ми смо Црвена звезда, наша обавеза је да будемо први – храбро ће крилни нападач рођен 2005. године.

Кадети Графичара су, сем меча са Црвеном звездом у ком су изгубили 1:2 (Огњеновић), имали још једну проверу када су савладали фудбалере Слоге из Бајине Баште резултатом 7:0 (Кахвић два пута, Јовановић, Мелентијевић, Смиљанић, Матић, Огњеновић).

                                                   Извор: Званични портал ФК Црвена звезда

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 2 =

Pin It on Pinterest