Дрински куп за пензионере – Бајина Башта победник у риболову

Риболовачка екипа Бајине БаштеРиболовачка и шаховска екипа Бајине БаштеРиболовачка екипа Бајине Баште

У Малом Зворнику одржано је треће коло Дринског купа за пензионере. Такмичење се одвијало у риболову и шаху. Риболовци Бајине Баште, предвођени Србом Николићем, освојили су прво место у  конкуренцији девет екипа из исто толико општина  са десне и леве обале Дрине. Николић је имао улов од 885 грама рибе упецане удицом на пловак. Остла два члана екипе  Велисав Јовановић и Раде Ђаковић  упецали су 475 и 650 грама рибе. Друго место припало је екипи Бање Ковиљаче, а треће Милићима. Следе Мали Зворник, Зворник, Братунац, Сребреница и Власеница.

Шаховска екипа Бајине Баште заузела је седмо место. Чинили су је  Едита Ђорђевић, Миливоје Јелисавчић и  Лука Миливојевић.

-Наши риболовци били су одлични,  док су шахисти имали слабији резултат од очекивања. Преостаје још једно коло Дринског купа које ће се одржати у Власеници где ће се екипе надметати у фудбалу и кошарци. Након тога следи сумирање резултата и свечано проглашење  у Лозници најбољих у Дринском купу за 2021. годину – каже вођа бајинобаштанске екипе Недељко Ракић,  председник Удружења пензионера Бајина Башта.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest