Екипе учеснице Дринског купа

У другом колу Дринског купа за пензионере домаћин је било Удружење пензионера из Бајине Баште. Екипе састављене од припадника трећег доба из седам општина са десне и леве обале Дрине  надметале су се у атлетици и стрељаштву.  Игре је отворио председник УП Бајина Башта Недељко Ракић.

Недељко Ракић отвара такмичење
Недељко Ракић отвара такмичење

У обе дисциплине победиле су екипе домаћина. Друго место у атлетици освојила је екипа Малог Зворника, треће  Власеница, четврто  Сребреница, пето Бања Ковиљача, шесто Братунац и седмо Зворник.  У стрељаштву  доминирала је Бајине Башта. Следе  Сребреница,  Мали Зворник, Власеница,  Бања Ковиљача, Братунац и Зворник.

У атлетској екипи Бајине Баште били су Радиша Стаменић, Стана Матић, Љубинка Максимовић и Милена Јевтић.  Састав стрељачке екипе чинили су  Милош Петрићевић, Цака Лукић и Петар Јеремић.

Такмичење у атлетици
Такмичење у атлетици

Дужност главног судије добро је обавио Спасоје Илић уз помоћ Обрада Ђоковића и Горана Петровића.

-Такмичење је било занимљиво, протекло је у спортском духу. Наше екипе су биле најбоље. До краја Дринског купа преостала су два кола.  Мали Зворник биће домаћин такмичења у риболову и шаху, а Власеница у кошарци и фудбалу. Свечано проглашење  пласмана у Дринском купу  обавиће се у Лозници по завршетку такмичења – каже Недељко Ракић, председник УП Бајина Башта.

По завршетку такмичарског дела, одржан је састанак представника пензионерских удружења и настављено дружење у ресторану Удружења пензионера, уз ручак, пиће и музику.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest