ББ глас на општинском дербију: ВИШЕСАВЦИ ИЗНЕНАДИЛИ ПЕРУЋАНЕ

Вишесава поразила Перућац

 

 

Опроштај капитена Бојана Василића

 

Бајина Башта- СЦ“Браћа Милутиновић“. Гледалаца: 200. Судија: Бојан Марковић (Ужице) 8. Стрелци: Ђорђевић у 6. и Мијатовић у 85. минуту.

ВИШЕСАВА:  Негић 7,5, Василић 8, Агатоновић 7,5, Вуковић 7, Стевановић 7,5, Вујић 7, ( Камберовић) 7, Јанковић 7,5, Арсенијевић 7,5, Стефановић 7,5, Ђорђевић 7,5, Мијатовић 7,5.

ПЕРУЋАЦ: Бодирога 7, Обрадовић 7, Јевтић 7, Ђурић 7, Шерфези 7, Живановић 7( Матић 7), Лазић 7, Мићић 7, Максимовић 7, Петковић 7,Марковић 7.

Играч утакмице: Бојан Василић

 

 

У општинском дербију, после више сезона, Вишесава је успела да забележи победу. Домаћина је у вођство довео Ђорђевић шутем из слободног ударца са 25 метара. У финишу Вишесава је пропустила две идеалне прилике пре него што је Мијатовић поставио коначан резултат. Перућац је чешће имао лопту у свом поседу, Шерфези и  Максимовић уздрмали су оквир гола.

 

 

-Драго ми је да сам на мојој опроштајној утакмици за Вишесаву дао допринос у заслуженој победи. Јесте Перућац био надмоћнији, али смо знали да се одбранимо и опасно претимо из контранапада- каже капитен Вишесаве Бојан Василић.

У редовима Перућца истичу да су промашили пуно шнси, али и да је судија кумовао њиховом поразу.

-Ред је да и Вишесава осети сласт победе. Ми смо јој мало прилике дали за то последњих година. Судија Марковић поништио нам је чист гол, није свирао пенал. Пречка и статива сашавале су домаћина- каже Мирослав Лакић, секретар Перућца.

 

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest