Бараж за првака кадетске Западно-моравске лиге – Слога (ББ) – Слога (КВ) 3:1 ( 1:0)

Радост Бајинобаштана после првог гола

Бајина  Башта- Спортски центар „ Браћа Милутиновић“. Судија: Бојан Бошковић (Чачак) 8. Стрелци: Л.М. Савић у 22, Ивановић у 65, Илић у 72. за Слогу (ББ),а Јовановић у 79. за Слогу (КВ).

СЛОГА (ББ)-  Марчета 7,5 ( Павловић 7,5), Л.Н. Савић 7, Л.М. Савић 8, Маринковић 7, Јеличић 7,5, Панић 7,5 ( Радовановић-), Илић 8, Милосављевић 7,5, Живановић 7,5, Станојчић 7, Ивановић 8 (  Јанковић-).

СЛОГА (КВ)-  Јеротијевић 6,5,  Милошевић 7( Николић 7),  Обрадовић 6,5, Каличанин 6,5,  Пантовић 7 Рађеновић 6,5 ( Лазовић-),  Цветковић 7, Ракић 7,  Вучићевић 7 (  Радичевић-),  Јовановић 7,5, Мирковић 7.

Играч утакмице: Немања Ивановић (Слога ББ)

Стартна постава Слоге
Стартна постава Слоге

У првој бараж утакмици за првака Друге кадетске Западно-моравске лиге и пласман у Прву лигу истог региона домаћа Слога заслужено је савладала госте из Краљева и са два гола предности одлази им на реванш.

Утакмица је почела шансом Краљевчана . Узвратили су Бајинобаштани  приликом коју није искористио данас неуморни Панић. У 22. минуту Подрињци су се први пут радовали. Л.М. Савић најбоље се снашао у гужви пред голом гостију и затресао мрежу. Следе две прилике за Краљевчане и једна домаћина. али није било промене резултата.  у 65. минуту Ивановић после корнера ефектно погађа противничку мрежу. .Након тога остале су нереализоване две прилике домаћина.  Илић у 72. минуту доноси вођство од 3:0. Краљевчани се нису ни тад предали. Направили су неколико солидних акција па су из једне постигли свој једини гол.

Детаљ са утакмице са Краљевчанима
Детаљ са утакмице са Краљевчанима

-Играли смо важну утакмицу, а нисмо знали ништа о противнику. Да нам је неко пре почетка утакмице понудио овакав резултат, ми би га прихватили. Остаје жал што нисмо сачували предност од три гола. У целини, презадовољан сам игром мојих момака. Идемо на реванш са лепом предношћу и жељом да се максимално заложимо и одемо у Прву кадетску Западно-моравску лигу- каже тренер Бајинобаштана Дејан Тимотијевић.

О утакмици голман Дарко Павловић је рекао:

-Није било лако дати три гола квалитетној екипи из Краљева. Ми смо имали већу жељу за победом и то нам се остварило. Могли смо остварити повољнији резултат, али и гости су имали прилике за прођу боље. Верујем да ћемо и у реваншу играти добро и сачувати предност.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + 10 =

Pin It on Pinterest