Предраг ДрагићевићПредраг Драгићевић

 

 

Бајинобаштански планинари наставили су низ одличних резултата на тркама. Једна од најлепших траил трка у Босни и Херцеговини – Вучко Траил одржана је 22. јуна на планинама Бјелашници и Височици. Тркачи су могли да искусе једну од три стазе: Ред Раце (63 километра и 3450 метара успона), Блуе Раце (37 километара и 1450 метара успона) и Греен Раце (13 километара и 610 метара успона). На овој трци учестовала је Слађана Биљић, којој је био дебитантски наступ на тркама. Изабрала је Греен Раце на којој је остварила више него одличан резултат, 12. место од 156 учесница. Организатор ове трке је Планинарско друштво Жељезничар из Сарајева, који су се показали као одлични организатори. А све то нам потврђује и Слађана Биљић, која није крила одушевљење током целодневног боравка.

Следеће такмичење МОСИ (Међуопштинске омладинске спортске игре) одржано је од 3. до 7. јула у Соколцу. И на овом такмичењу Бајинобаштански планинари имали су запажене резултате. Такмичили су се у планинарском оријентирингу где су заузели 7. место од 12 такмичарских екипа. Учестовали су Дејан Тимотијевић, Милисав Мијатовић и Никола Живановић, члан Трибалион тима. Такмичење је одржано у природном амбијенту на оближњем брду Пуховац. Укупна дужина стазе била је 12 километара уз 9 контролних тачака.

Поред такмичења планинарског оријентиринга, Бајинобаштански планинари учестовали су и у тенису, где су освојили 4. место од 7 такмичарских екипа. Учестовали су Дејан Јовановић, Андреја Јовановић и Зоран Јелисавчић.

  1. јула Предраг Драгичевић учестовао је на Скyрунниг лиги на Јадовнику код Пријепоља. Такмичари имали прилику да искусе једну од три стазе: Јадовничких 22 км, Јадовнички Еxтреме 53 км и Јадовничких 73 км. Предраг је на стази Јадовничких 22 км заузео високо 4. место од 57 такмичара. На овој трци сви такмичари успешно су завршили стазе иако их је пратило лоше време, грмљавина, град и нагли пад температуре.

Честитамо свим учесницима на постигнутим резултатима и наравно други пут више среће

                                                                                             Стефан АРСЕНИЈЕВИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest