Бајина Башта: Око 400 пензионера прославили свој дан

Дан пензионера Бајина БаштаДан пензионера Бајина БаштаДан пензионера Бајина Башта

Весело и лепо било је на свечaности Удружења пензионера  Бајина Башта 12. септембра када је прослављен њихов Дан пензионера. Велика Томекс сала била је испуњена до последњег местa. Из 15 градова Републике Србије и Републике Српске скупило се преко 400 грађана трећег доба. Уз домаћина, најбројнији су били представници Љубовије и Шековића одакле је дошло по 50 пензионера. Уз одлични бенд Два Владимира ( Владимир Кулизић и Владимир Живановић,мајстори на клавијатурама и вокали)  били су певачи Антонета Живић и Драган Обрадиновић Буша. Направили су сјајну атмосферу па ће фешта, сасвим сигурно,  потрајати до касних вечерњих часова. Кулизић наглашава да су пензионери прави весељаци и љубитељи песме и игре па воле да свирају и певају за њих.

Бенд Два Владимира
Бенд Два Владимира

Дан пензионера Бајина Башта 04

Учеснике прославе Дана пензионера поздравио је, и пожелео им угодан боравак у Бајиној Башти, први човек УП Бајина Башта Недељко Ракић.Дан пензионера Бајина Башта 05

-Идемо на многа дружења, најчешће у Златиборском округу. Ово у Бајиној Башти традиционално је најмасовније и са прелепом атмосфером. Хвала домаћину на дочеку, посебно хвала друштву из Републике Српске – каже Благомир Супуровић из Удружења пензионера Ужице.Дан пензионера Бајина Башта 03

Дан пензионера Бајина Башта 02

И гости из Републике Српске су одушевљени боравком код својих пријатеља. -Нама је најлепше код наших побратима из Бајине Баште.  Било је све на високом нивоу. Трудићемо се да узвратимо на сличан начин – истиче Лука Јовановић, председник УП општине Братунац. Спасоје Илић, потпредседник УП Бајина Башта уручио је  повеље за 18 удружења  пензионера из Србије и Републике Српске.

Текст и фото: М.Андрић

ДОБИТНИЦИ ПОВЕЉА

УП Добитнбици повеља

За дугогодишњу сарадњу УП Бајина Башта  доделило је повеље  пензионерским организацијама из Братунца, Шековића, Љубовије,  Сребренице, Милића, Ужица, Ариља, Власенице,  Нове Вароши,  Бања Ковиљаче,  Малог Зворника, Женском удружењу Зворник,  Удружењу 3. доба Ариље, Удружењу жена Ужице, Пожеге,, Чајетине, Лознице, Зворника и Удружењу  бораца и ратних војних инвалида Бајина Башта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest