Гост вечери Јасмин Мухаремовић одушевио публикуГост вечери Јасмин Мухаремовић одушевио публикуГост вечери Јасмин Мухаремовић одушевио публику

Дуга је традиција одржавања јованданске забаве у Рогачици. Обично су је приређивали власници кафана из тог, али и из суседних места. Ове године организације прихватио се  млади естрадни хармоникаш, звезда у успону,  Петар Павловић из Гвосца кога све чешће можемо видети у емисијама најпознатијих телевизија у Србији. Да вече буде за памћење, помогао му је и оркестар  Николе Лукића „Ајкуле“из Ваљева у коме свира и Петар Павловић.

Гост вечери Јасмин Мухаремовић одушевио публику
Гост вечери Јасмин Мухаремовић одушевио публику

Roga 5

Почетак забаве у рогачичком Дому културе протекао је у знаку естрадног мајстора добре песме Раденка Павловића и његове колегинице Ане Митровић. Прави урнебес настао је доласком  дугогодишње певачке величине Јасмина Мухаремовића. Побрао је много аплауза, али и пара, од многобројних учесника забаве.

– Јасмин је права естрадна звезда на просторима  бивше Југославије. Наш оркестар га је пратио  приликом његовог недавног двосатног наступа у емисији ХЕПИ телевизије код Уроша Божића. Понудио сам му гостовање у нашем крају. Тако је дошло до тога да буде гост н  на  јованданској забави у Рогачици- каже Петар Павловић.

Организатор се побринуо да уз пиће има нешто и да се поједе. Учесницима забаве били су на располагању роштиљски специјалитети престижног ресторана „Код Пистаћа“.

05 04Забава у Рогачици - Јовандан

0 3Забава у Рогачици - Јовандан

-Дивно вече са Јасмином Мухаремовићем, Раденком и Аном и момцима из оркестра“Ајкуле“. Ја волим да идем на забаве и да се са друштвом провеселим- вели Марко Марковић.

Забавом је био одушевљен и Радош Цвијић. -Дошао сам са из Бајине Баште. Нисам могао до ово пропустим у мом родном месту. Било је фантастично. Све ме то подсетило на младост на времена када су на овом истом месту одржаване игранке и забаве- вели Радош Цвијић.

Текст иу фото: М.Андрић

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest