Бајина Башта: Асфалт и тротоари у још две улице

Радови у Улици Исидоре Секулић у Бајиној БаштиРадови у Улици Исидоре СекулићРадови у Улици Исидоре Секулић у Бајиној Башти

До краја године још две улице у Бајиној Башти биће уређене. Добиће асфалтни коловоз и тротоар. Реч је о Улици Исидоре Секулић и у делу Kарађорђеве. На градилиштима у тим улицама затекли смо и председника општине Бајина Башта Радомира Филиповића. Он је, заједно са инжењером Миланом Шкрњићем, надзорником послова, обишао градилишта. Уверио се да су отклоњени проблеми везани за имовинске односе и нивелацију улица и да посао иде планираном динамиком.

Ulicа- Isidore -Sekulic

– У обе улице утврђена је грађевинска линија, али нису дате висине па је то била главна сметња. Уз то, у Улици Исидоре Секулић накнадно је откривена шахта која није била у пројекту па је ЈKП „12. септембар“ морало да то регулише. Због тога је дошло до краћег застоја у радовима. После ових улица, на реду је реконструкција Његошеве и постављање тротоара у Улици војводе Путника – каже председник општине Радомир Филиповић.

Дужина улице Исидоре Секулић износи 410 метара, широка је 6 метара и имаће тротоар са једне стране.

Истовремено теку радови на припреми за асфалтирање и постављање тротоара са обе стране у делу Kарађорђеве улице од Улице Спасоја Ивановића до Браће Нинчић.

Detalj sa radova u Karadjordjevoj ulici

– Дочекасмо и  ми у овом делу од 150 метара Kарађорђеве улице да коначно она буде асфалтирана и да има тротоаре са обе стране. Чекали смо заиста дуго пуне четири деценије. Хвала локалној самоуправи на помоћи – каже Андрија Гавриловић из те улице.

Радове у обе улице изводи реномирано предузеће „Стандард“ из Бајине Баште.

Текст и фото: М. Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest