Marko radojevic, stoper Sloga BB (1)

Марко Радојевић (18)  родом је из Кремана, мистичног ужичког села чувеног по пророцима светског гласа Митру и Милошу Тарабићу. Као дечак заволео је  фудбалску лопту и прве кораке направио у Слободи из Ужица уз помоћ тренера Немање Благојевића. У том клубу играо је у Квалитетној кадетској лиги Србије, а онда је кренуо пут Београда. Најпре је играо у српсколигашу Бродарцу  у омладинском тиму уз седам утакмица за сениорски састав. Кратко време окушао се у ИМТ-у , да би минулу јесењу сезону одиграо у Слоги из Бајине Баште.

-Дошао сам у праву средину. Прилику да заиграм на месту штопера, у тандему са искусним Вуком Костићем, пружио ми је тренер Стефан Радисављевић па потом његов наследник Ђорђе Лазић. Играо сам у континуитету од 3. кола па до краја сезоне – каже Радојевић.

Marko Radojevic (1)

Бескомпромисном игром брзо је освојио наклоност Слогиних навијача, која га зову. „Креманац“. Са висином од 190 сантиметара и подједнако добром игром левом и десном ногом, наговештава лепе домете. -Узор ми је земљак Немања Видић. Годи ми кад кажу да игром личим на њега, али сам свестан да морам још много тога да учиним на терену да бих био нека мала копија  те фудбалске  величине – вели Радојевић и додаје да му је први циљ да на пролеће да пун допринос у Слогиној борби за останак у Српској лиги.

Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest