Слога почела припреме – ОБАВЕЗА ДА СЕ ЧУВА ПРВО МЕСТО

Играчи Слоге пред почетак првог тренингаИграчи Слоге пред почетак првог тренинга

Прозивком тренера Владимира Јашића, обављеном 2. фебруара, Слога, јесењи првак Западно- моравске  зоне  означила је почетак припрема за наставак првенства. Одличним играма  Подрињци су сакупили 6 бодова више од другопласираног Јединства Путеви, а трећепласираној Слободи из Чачка беже 8 бодова.

FK Sloga - pripreme

-После феноменалне јесени имамо обавезу да одбранимо прво место и тако по трећи пут Слогу уведемо у Српску лигу у њеној историји дугој 8 деценија. Задовољство нам представља податак да ћемо моћи да рачунамо на све играче из јесењег дела. Искуство и квалитет Голубовића, Глигића, Андрића, Ђорђевића, Костића, Тошића, Мијатовића, Божића, Живковића, и неколико омладинаца су гаранција за остварење циља. Уз њих имамо два појачања, Ратка Илића из љубовијске Дрине и Стојана Аврамовића из ваљевског Радничког. Са Малте вратиће нам се Немања Стојановић- каже шеф стручног штаба Владимир Јашић.

Predsednik Zivkovic i trener Jasic

Председник Живковић и тренер Јашић

Заказано је више контролних утакмица, први ривал биће Братство из Братунца. Према речима председника клуба Предрага Живковића, обезбеђени су услови за рад и такмичење сениорског тима, али и млађих селекција. И њега је Слога одушевила у јесењем делу првенства.

– Све похвале иду на рачун играча, стручног штаба, мојих сарадника и главног спонзора Цептер хотела Дрина. Надамо се Српској лиги уз напомену да и поред, бодовне предности, неће бити лако – вели председник Живковић.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest